Obvestilo za obiske - 7.12.2020

Datum objave: 07. 12. 2020

Dragi svojci,

zavedamo se, da zelo pogrešate vaše najdražje in tudi oni zelo hrepenijo po vaši bližini, zato vam z veseljem sporočamo, da bomo v tem tednu zopet omogočili obiske svojcev, ki bodo prilagojeni trenutni situaciji in bodo potekali po protokolu, za katerega prosimo, da se držite in ga upoštevate.

V nadaljevanju navajamo protokol:
­ - Za obisk v Domu upokojencev Šmarje je potrebna predhodna najava na telefonsko številko 051 230 843. Pokličete lahko od ponedeljka do petka med 12. in 13. uro.
­- Obiski bodo potekali v zimskem vrtu bistroja po dogovorjenih protokolih.
­- Čas obiska bo omenjen na 30 minut in izključno na eno zdravo odraslo osebo 1x tedensko. Med obiski moramo poskrbeti za razkuževanje in prezračevanje prostora, zato vas prosimo za potrpežljivost.
­- Obvezna je nošnja zaščitne kirurške maske tako za obiskovalcev kot tudi stanovalce, razkuževanje rok ob vstopu in ob odhodu, ter upoštevanje fizične distance najmanj 1,5 m. Ni dovoljeno dotikanje ali hranjenje.
­- Obiski bodo potekali od ponedeljka do petka med 9.30 in 16.30 uro.
­- Ob poslabšanju zdravstvenega stanja stanovalcev, bomo omogočili po posebnem protokolu obisk v sobi, ravno tako bomo omogočili obisk v sivi ali rdeči coni.
­- Stanovalcem lahko prinesete priboljške, ki naj bodo v originalni embalaži, da jih bomo lahko razkužili in jih prinašate v omejenih količinah.

Za obiske v enoti Podčetrtek se naročite na telefonsko številko 051 230 782 med 9. in 10. uro od ponedeljka do petka. Protokol je enaki kot v Domu v Šmarju pri Jelšah.

Zahvaljujemo se vam za vašo potrpežljivost, razumevanje in strpnost.
Trenutki, ki jih boste preživeli z vašimi najdražjimi naj bodo lepi in polni radosti ter veselja.

Ostanimo odgovorni in predvsem zdravi !

Gordana Drimel, direktorica

Šmarje pri Jelšah, 7.12.2020