Otvoritev razstave likovnih del

Datum objave: 19. 07. 2014

V soboto, dne 19.7.2014 ob 19.00 uri, je v Centru aktivnosti v pritličju doma potekala že tradicionalna prireditev in sicer otvoritev likovne razstave Društva likovnikov Ljubljana - Završe 2014.

Člani Društva likovnikov Ljubljana vsako leto, izbrano soboto v mesecu juliju, ustvarjajo slike v naravi, na enodnevni likovni koloniji. Do sedaj so ustvarjali v Završah pri Grobelnem in okolici, letos pa so slikali oz. ustvarjali na Ponikvi. Ustvarjalce prijazno gostita Ljudmila in Žarko Conradi na svojem vikendu v Završah pri Grobelnem.

Ustvarjena dela so zvečer razstavili v našem domu in razstavo smo odprli s krajšim kulturnim programom ter zakusko. Ljudmila Conradi je prekrasno dramatizirala ljubezensko besedilo, Helena Jerič je prebrala svoji pesmi, župan Jože Čakš je dodal svoje misli k tej prireditvi, vsi skupaj pa smo prepevali ob spremljavi kitaristke, sicer tudi likovne ustvarjalke Ljudmile. Na dogodek smo povabili stanovalce, ki jih zanima tovrstna ljubiteljska kulturna dejavnost.

Prireditve sta se udeležili tudi predsednica in članica Društva ljubiteljev likovne ustvarjalnosti Mavrica iz Rogaške Slatine.

Razstavljene slike so na ogled do 24.8.2014 v Centru aktivnosti, zato prijazno vabljeni stanovalci, zaposleni, svojci in ostali obiskovalci na obisk razstave!

 

                                                                                                

 



Galerija...