E-Qalin-10.rojstni dan na Dunaju

Datum objave: 20. 03. 2015

V četrtek, dne 19.3. in v petek, dne 20.3.2015, je potekala na Dunaju slovesnost ob 10. rojstnem dnevu E-Qalin-standardu kakovosti. Prireditev je bila izpeljana na visokem nivoju, kar so s svojo udeležbo potrdili visoki gosti iz političnega življenja na področju socialnega varstva Nemčije, Astrije, Luxemburga in Slovenije. Slovenska ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr.Anja Kopač Mrak je bila s svojo delovno ekipo prav tako gostja svečane prireditve ob 10- obletnici Evropskega standarda kakovosti E-Qalin.
Med samim programom smo bili ponosni na predstavitev Gordane Drimel, vodje ZNO v našem zavodu, ki so jo organizatorji povabili, naj predstavi kako vidi zaposlene v okviru projekta E-Qalin. Vsekakor je bil Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah dostojno prezentiran in veseli smo, da se nam je uspelo predstaviti tolikšni množici ljudi iz različnih evropskih držav.
Drugi dan je bil namenjen delavnicam, v katerih so bili udeleženci aktivni razpravljalci, saj so bili povabljeni, da s svojimi predlogi oblikujejo nov Poslovnik- verzija 4,0. Delavnice so potekale kot okrogle mize z desetimi do enajstimi razpravljalci in vsako je vodil moderator. Slovenci smo imeli 7 skupin in dve izmed njih sta moderirali vodja ZNO ter delovna terapevtka šmarskega doma.


Galerija...