Podpis sporazuma o nameri za izgradnjo dislocirane enote v Rogatcu

Datum objave: 20. 04. 2021

Razvoj skrbi za vse starejše je naša temeljna naloga. Trudimo se vedno znova iskati možnosti, da bo za zanje lepo poskrbljeno. Kljub težkemu letu, ki je za nami, nam ni zmanjkalo energije, da iščemo nove poti in možnosti za razvoj. Pred nami je nekaj pomembnih izzivov. Veseli smo za zaupanje, ki nam ga namenjata pristojno ministrstvo in lokalne skupnosti.

Včeraj je bil storjen pomemben korak v naših prizadevanjih. Z ministrom za delo Janezom Cigler Kraljem in županom občine Rogatec Martinom Mikoličem, je direktorica Doma Gordana Drimel podpisala sporazum o nameri za izgradnjo dislocirane enote v Rogatcu.

V domu V. generacije bodo ob namestitvi za 30 stanovalcev, na razpolago še storitve dnevnega in nočnega varstva, začasne namestitve, pomoč na domu in socialni servis, programi za podporo svojcem in družinskim oskrbovalcem, programi prostovoljstva in druge aktivnosti, ki bodo na razpolago tudi lokalnim prebivalcem. Naš cilj je kakovostna, strokovna, prijazna oskrba in predvsem naravnana po meri ljudi.




Galerija...