Prireditev v obeležje 10 letnice sodelovanja z društvom Mavrica in mednarodnega dneva starejših

Datum objave: 08. 10. 2013

V torek, dne 8.10.2013 ob 15.45 uri, se je v restavraciji doma pričela prireditev, na kateri so nastopili s pesmijo in igranjem na različne domače instrumente člani pevskega zbora Planinskega društva "Vrelec" iz Rogaške Slatine, ki so si nadeli ime "Planinski bend", ter mlada plesalca Kristina Zvonar in Aljaž Planinšek, ki sta navdušila z izvedbo latinsko ameriških plesov.
Govori ob tej priložnosti so bili namenjeni obeležju mednarodnega dneva starejših in pa 10 letnici sodelovanja med Domom upokojencev Šmarje pri Jelšah in Društvom ljubiteljev llikovne ustvarjalnosti Mavrica iz Rogaške Slatine. V ta namen je direktorica doma Majda Koren izročila priznanje in zahvalo članom društva in se vsakemu sodelujočemu zahvalila s skromno pozornostjo.
Na koncu prireditve so tako nastopajoči kot gosti, stanovalci in ostali obiskovalci skupaj zapeli pesem, ki je bila rdeča nit tistega dne in sicer "Kje so tiste stezice". Čisto na koncu pa je g. Jerič prijel za harmoniko, s katero je navdušil občinstvo tako, da se je celo zaplesalo.
Obljuba, da se drugo leto ponovno srečamo, bo zagotovo izpolnjena.


Galerija...