Izlet 2015

Datum objave: 15. 09. 2015

V torek, dne 15.9.2015 v dopoldanskem času, so se stanovalci stanovanjske skupine Tavžentroža odpravili na izlet. Nestrpno so čakali na ogled enote v Podčetrtku in druženje s tamkajšnjimi stanovalci.Ob vrnitvi so povedali, da so se imeli zelo lepo. Eno od stanovalk je v enoti z obiskom presenetila hčerka, ki živi tam blizu, vso skupino pa je prišla pozdravit tudi hčerka stanovalke enote Podčetrtek, ki je pred selitvijo kar nekaj let živela v tej stanovanjski skupini v šmarskem domu. G. Grobin Anton, stanovalec enote, je vsem obiskovalcem podaril "rožne vence", ki jih je prinesel z romanja.
Ob odhodu pa se je stanovalka ga. Kos Frančiška domislila, da bi lahko obiskali njenega brata, ki živi ob glavni cesti proti Olimju in se ukvarja z vzgojo netipičnih živalskih vrst za naše razmere. Tako so tudi naredili in obiskali njenega brata, ki se je obiska nad vse razveseli in jim razkazal živali, ob čemer so obiskovalci uživali, kar si lahko ogledate v galeriji slik.
Ob vrnitvi v dom, je izletnike že čakalo kosilo, ki so ga hitro pojedli, kajti priznali so, da so utrujeni in gredo k počitku.


Galerija...