Obvestilo za svojce - 20.10.2020

Datum objave: 20. 10. 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer v Sloveniji, Dom ostaja še zaprt nekaj časa za obiskovalce. Obiske še naprej omogočamo svojcem stanovalcev v paliativni oskrbi in v primeru urejanja res neodložljivih zadev, seveda v skladu z vsemi varnostnimi ukrepi in predhodnim dogovorom.

Prav tako smo vsak dan za vas dosegljivi na ustaljenih telefonskih številkah.
Tudi komunikacija s stanovalci je izredno pomembna, še posebej pa vas vabimo, da z video klicem (Viber, Skype...) polepšate dan svojemu najdražjemu. Zaposleni vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Splošne informacije in utrip življenja bomo objavljali na spletni ter Facebook strani Doma. Vabimo vas, da nam sledite.

Vsi zaposleni vlagamo izjemen trud v preventivne ukrepe in preprečevanje možnosti prenosa okužbe s Covid in verjamemo, da bo vse to dovolj, da ostanemo brez okužb.
Ob vseh dodatnih izzivih, pa je naša največja naloga, da je za stanovalce najlepše poskrbljeno. Da kljub izredni situaciji ohranjamo kakovost življenja naših stanovalcev, zagotovljamo strokovno zdravstveno nego, oskrbo in rehabilitacijo. To nam uspeva s sodelovanjem vseh, ki v naši hiši živijo in delajo.

Tudi vi nam lahko pomagate v teh negotovih časih. S svojim odgovornim ravnanjem in z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov. Tako bomo vsi skupaj čimprej na varni strani.

Na koncu se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje, vzpodbudo in podporo, ki nam vsaki dan dajejo novih moči.

Ostanimo zdravi! Skupaj zmoremo!